Okategoriserade

Alice & kattens Tesalong

Idag har vi firat mig och min syster på Alice & kattens Tesalong i Lund. Jättemysigt fik med kakelugnar och gammaldagstil på interiör och porslin. Jag beställde scones och te och chokladtårta. Vad jag fick i födelsedagspresent? En Nespresso maskin, en mörkgrön vattenkanna i glas, en mörkgrön pläd och mörkgröna handdukar i Hotel selection. Sen fick jag en klocka ifrån Mockberg för min syster har köpt en ny. Så snällt. Blev jätteglad för alla fina presenter. På grund av saknad av Rabarber grädd te och lite annat så bjöd Alice & katten på notan. Hur snällt?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Malin
  5 september, 2019 at 00:16

  Det ser väldigt trevligt ut, måste besöka det någon gång!

  • Reply
   Lovisa
   7 september, 2019 at 14:29

   Ja det tycker jag att du ska göra!

 • Reply
  Annika
  27 december, 2019 at 13:53

  Vad mysigt det ser ut, du får ta med mig dit nån gång 😊

 • Leave a Reply