Okategoriserade

Du kan ändra slutet

Jag har tagit mig ifrån en rejält jobbig och trasig period med många nertryckningar, sexuellt övergrepp, lögner, slag, droger och tufft ekonomiskt. Sålde min kamera för att få pengar till hyran och min fina kofta från Busnel. Att bli nedtryckt och bedragen var vardagsmat för mig. Att hela tiden vara sexig är tröttsamt… jobbigt för en  feminist som jag är. Vägde endast 49 kilo när jag åkte hem till Skåne. Lämnade honom när han sov så åkte hem med en väska.

Idag är jag inlagd på psyket. Mår mycket bättre. Har fått 5 nya vänner 🙂 försöker boka in en del i min kalender. Imorgon får jag besök av en fin tjej så ska göra en visionboard imorgon.

Fokusera på dina fina gåvor, talanger och intressen istället. Du kan INTE leva någon annans liv. Du måste leva ditt. Vad vill du göra innerst inne? Vad längtar ditt hjärta efter? ❤️💯

Du kan inte ändra det förflutna men du kan ändra slutet av ditt liv!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Angelica
  29 april, 2019 at 18:41

  De för ont i mig att läsa. Men tycker du är en stark o fin förebild som trots allt kämpar på med ett sånt härligt positivt go.
  U are AmaZing

  • Reply
   Lovisa
   29 april, 2019 at 18:52

   Men ååh fina du!!! Blir så himla glad av din kommentar! 🤩

 • Reply
  Alicia
  29 april, 2019 at 19:06

  Smart skrivet👍🏻⭐️

  • Reply
   Lovisa Hansson
   29 april, 2019 at 19:08

   Tack!! 💫💫

 • Reply
  Malin
  29 april, 2019 at 19:20

  Jag har varit med om en liknande situation så jag förstår dig precis! Det är hemskt men nu kan man arbeta vidare på att bygga upp sig själv. Är så tacksam för att jag tog mig ur och att jag har den familj jag har idag!
  Ska bli jättekul att ses imorgon!

 • Reply
  Lovisa Hansson
  29 april, 2019 at 19:28

  Ush då blir ledsen av att höra det. Absolut min familj är bäst!! Framförallt min smarta, roliga och fina pappa. Min hero! Ja det ska det!! Längtar redan. 💗

 • Leave a Reply